Tandblekning i Solna

Klinik tandblekning är en professionell tandvårdsbehandling som utförs av utbildade tandläkare eller tandhygienister. Denna metod är utformad för att avlägsna fläckar, missfärgningar och gulaktighet från tänderna och ge dig en ljusare och mer attraktiv leende. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig i Solna med tandblekning!

En tandläkare och en tandhygienist arbetar på en patient

Hur fungerar tandblekning?

Utvärdering:

En erfaren tandvårdspersonal utvärderar din muns hälsa. Bedömer dina tänder för att fastställa om klinik tandblekning är lämplig för dig.

Förberedelse:

Tandläkaren skyddar tandköttet och läpparna med en speciell barriär. Undviker att blekmedlet kommer i kontakt med de känsliga vävnaderna.

Applicering av blekgel:

En kraftfull blekgel appliceras på dina tänder. Blekgelen innehåller blekmedel (oftast baserad på väteperoxid).

Aktivering:

Tandläkaren aktiverar blekningsprocessen genom att använda en speciell ljuskälla. Ljuskällan ökar effekten av blekgelen och påskyndar reaktionen.

Upprepade sessioner:

Processen kan upprepas flera gånger för att uppnå önskat resultat. Speciellt om dina tänder har starkare missfärgningar.

Efterbehandling:

Tandläkaren ger råd om eftervård och undviker vissa livsmedel och drycker som kan orsaka fläckar. Rekommendationen kan vara att använda en blekningstråd för att bevara resultatet.

Fördelarna med klinik tandblekning:

Snabba resultat:

Du får direkt en vitare leende efter behandlingen.

Anpassade behandlingar:

Tandläkaren kan justera styrkan på blekmedlet efter dina behov och preferenser.

Säkerhet:

Professionella tandvårdspersonal övervakar hela processen för att säkerställa att den utförs säkert och effektivt.

Kontakta din närmaste tandvårdsklinik för en konsultation om klinik tandblekning. Uppnå en strålande vit och vacker leende med professionell tandblekning!