Tandhygienistbehandling i Solna

Vår klinik är utrustad med den senaste teknologin och moderna faciliteter för att ge dig bästa möjliga vård. Vårt team av tandhygienister är välutbildade och engagerade i att erbjuda dig en professionell och bekväm behandling. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande tandvårdserfarenhet, inklusive tandhygienistbehandlingar. Vår klinik har dedikerade tandhygienister som är experter på att förbättra och upprätthålla din tandhälsa. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig med tandhygienistbehandlingar i Solna!

En tandläkare och en tandhygienist arbetar på en patient

Varför välja en tandhygienistbehandling?

Regelbunden tandhygienistbehandling är viktig för att förebygga tandproblem och uppnå en strålande leende. Våra professionella tandhygienister tar hand om din munhälsa genom att:

Avlägsna plack och tandsten:

Plack och tandsten kan byggas upp på dina tänder trots bästa tandborstning. Våra tandhygienister använder specialiserade verktyg för att säkert ta bort plack och tandsten, vilket minskar risken för gummi- och tandköttssjukdomar.

Förebygga karies:

Tandhygienister kan ge dig värdefulla råd och instruktioner för att minska kariesrisk och förbättra din tandborstningsteknik. Vi kommer också att applicera en skyddande fluorbehandling för att stärka emaljen och skydda dina tänder mot karies.

Utföra profylax behandlingar:

Tandhygienister kan utföra professionella rengöringar och poleringar av dina tänder för att avlägsna ytliga fläckar och ge dig en fräsch och ren känsla.

Vi erbjuder även AirFlow-tekniken

AirFlow-tekniken använder en kombination av luft, vatten och ett speciellt pulverblandning för att skonsamt ta bort envisa fläckar och plack från dina tänder. Det är en skonsam och icke-invasiv behandling som inte kräver användning av traditionella skrapverktyg eller ultraljud. Fördelarna med AirFlow-behandling:

Effektiv plack och fläckborttagning:

AirFlow-tekniken kan avlägsna plack, tandsten och fläckar från både ytan av dina tänder och i svåråtkomliga områden. Det resulterar i en ren och fräsch känsla i munnen.

Ge råd om oral hälsa:

Våra tandhygienister kommer att ge dig individuell rådgivning och information om hur du bäst tar hand om dina tänder och tandkött mellan besöken. Vi strävar efter att upprätthålla en långsiktig tandhälsa för alla våra patienter.